MN logo rgb web 300x77
Velbekomme!: Her er 10 af de bedste take away pizzaer på Nørrebro

Velbekomme!: Her er 10 af de bedste take away pizzaer på Nørrebro

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 4 år gammel
Ligger du brak efter nytårets brag af en fest, og orker du ikke lige selv at gå i køkkenet, bor du heldigvis i pizzaernes danske Mekka. Se her, hvilke steder dine naboer anbefaler dig at slæbe dig hen for at sætte tænderne i en af Nørrebros bedste pizzaer.

Har du boet mere end et par år på Nørrebro, har du sikkert allerede din helt egen yndlingspizza-pusher, der kender din personlige smag, hvad angår mængden af tomatsovs og krydderier. 

Men nogle gange vågner du måske op et andet sted end planlagt, køen til den lokale pizzajoint er for lang, eller du vil bare gerne prøve noget nyt.

Eller, skræk og rædsel: dit faste take away pizzasted holder simpelthen lukket lige præcis 1. januar eller en anden dato, hvor du har allermest brug for dem!

For at lette vejen for dig til din næste pizza er vi derfor dykket ned i internettets dyb af anmeldelser – fra Tripadvisor over Google, Trustpilot og dagensmenu.dk til diverse Facebook-bedømmelser. 

Lad det være sagt med det samme: meninger om pizzaer og pizzasteder er sjældent enslydende. 

Pizzaer, der roses til skyerne af nogen, tværes af andre ud, så tomatsovsen drypper. Nogen går op i ventetiden, andre i skorpens sprødhed, mængden af toppings, smagen af gorgonzolaen eller stenovnens størrelse og alder. 

For at tage en bredt accepteret fællesnævner er vi derfor primært gået efter, hvilke pizzaer der ifølge anmelderne har den bedste smag.

Stefanos Pizza
I Stefansgade ligger en tilbagevendende topscorer på diverse anmeldelsessteder, nemlig Stefanos Pizza i nummer 32. Her er der ofte kø og lang ventetid. Med en produktion på op imod 500 pizzaer om dagen er det et naturligt onde, at du må vente på din Margherita. Men ifølge anmelderne gør smagen og ikke mindst prisen – dyreste pizza koster 85 kr. – det helt okay at vente. 

Pronto Pizza II
I den anden ende af Stefansgade, i nummer 1, ligger Pronto Pizza II. De har det tilbud, at deres bunde laves af fuldkornsmel, hvilket giver lidt mere ballast til din sultne mave. Priserne ligger fra 44 til 120 kr., afhængig af hvor sulten du er. Den største kan bestilles med to forskellige slags toppingmenuer og er både stor og delbar..

Roma Pizza 2200
I det nordvestlige hjørne af vores bydel finder vi Roma Pizza 2200 i Haraldsgade. Her er tale om et lokalt pizzeria, hvis pizzaer ifølge anmelderne ikke fejler det mindste, og priserne er yderst rimelige – fra 59 kr. til 82 kr.

Pico Pizza
Er du træt af at skulle tygge dig igennem et mindre møllehjul med samme topping, skal du gå til Pico Pizza  Skyttegade 3, der tilbyder tre forskellige minipizzaer med et valg mellem 11 forskellige slags topping. Prisen er i den lidt dyre ende (119 kr. for tre), men pengene skulle ifølge flere anmeldere være det hele værd. 

Plads’n
Vil du gå all in på en vegansk pizza, kan du få dit nytårsønske opfyldt hos Plads’n på Blågårds Plads. De har en enhedspris på 99 kr. på alle deres kødløse pizzaer, som kommer stærkt anbefalet fra flere sider.

POW Vegan Pizza
Hos POW Vegan Pizza er pizzaerne lige så kødløse – men absolut ikke smagløse. I det under et år gamle pizzeria på Kapelvej finder du nogle anderledes smagsvarianter af veganske pizzaer – alle opkaldt efter storbyer verden over – herunder selvfølgelig en ægte ’Nørrebro’-pizza. 

Nino’s Pizzeria
I Guldbergsgade ligger Nino’s Pizzeria. Med priser mellem 48 og 75 kr. er det et af Nørrebros billigste take away-steder for pizzaer. Ifølge anmeldelserne er det dog ikke kun prisen, der får folk til at komme tilbage. Smagen og betjeningen er ifølge de lokale i topklasse, og “Nørrebros Guldklump” får hos Tripadvisor 4,5 stjerner.

Cavallino
Samme antal stjerner, samme sted fra, får Cavallino, der har to filialer her på Nørrebro. En i Mimersgade og en i Jesper Brochmands Gade. Her kan du få mere end 50 forskellige pizzaer i alle prisklasser fra 55 til 160 kr.

Leifs Pizzeria
Adskillige anmeldere erklærer Leifs Pizzeria i Ægirsgade som værende det bedste sted på Nørrebro – ja faktisk det bedste pizzasted i Danmark. Pizzaerne bages i en brændefyret pizzaovn, og stedet er så populært, at det anbefales at bestille hjemmefra. Priserne ligger mellem 55 og 150 kr.

Frankies Pizza
Vi slutter af med Frankies Pizza på Sortedams Dosseringen. Stedet ejes af Madklubben og distancerer sig visuelt fra de traditionelle pizzasteder ved at have en lyslilla grundfarve i indretningen – så ved du det, hvis du er tvunget til at stå i kø på en af årets mest travle dage. Holder du dig til den klassiske take away-menu, starter den ved 80 kr. for en Magherita eller Marinara og slutter ved den dyreste pizza til 150 kr.

De nævnte priser dækker prisen fra en frokostpizza, der nogle steder kun kan købes inden for en bestemt tidsperiode, til de noget større middags- og familiepizzaer. Der tages forbehold for prisændringer.

For alle ovenstående steder undtagen Pico Pizza gælder, at de har åbent nytårsdag. De fleste fra om formiddagen frem til den tidligste lukketid klokken 22.00. 

Velbekomme og godt nytår!

Related Articles

X