Mit Nørrebro
Velkommen til Nørrebros nye gade: Knibestriben!

Velkommen til Nørrebros nye gade: Knibestriben!

Forskningens Døgn på KEA har resulteret i en ny, knibsk smøge i Guldbergsgade frem til på torsdag.

Fotos og video: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Skal du ud i weekenden?

Så skulle du måske svinge forbi Nørrebros nye gade: Knibestriben!

Knibestriben ligger i Guldbergsstræde ved Empire Bio, Brus og uddannelsesinstitutionen KEA.

Den nye gade er resultatet af et forskningsprojekt på netop KEA, der sammen med jordmoderuddannelsen på Københavns Professionshøjskole har arbejdet på at designe imod inkontinens, som er et problem hos næsten halvdelen af alle nybagte mødre.

Derfor skal knibestriben minde gravide kvinder om at huske deres knibeøvelser.

Knibestriben er en blandt mange ideer, som arbejdsgruppen kom op med sammen med kvinder fra forskellige mødregrupper – og idéen er født ud af de bilfrie søndage på Nørrebrogade, hvor gaden er lukket, og alle tegner med kridt på vejbanen.

Knibestriben ligger i Guldbergsgade 29 frem til torsdag den 29. april kl. 11.

Og efter genåbningen af byens vandingshuller, herunder ølbaren Brus, der ligger lige op ad Knibestriben, kunne det være, vi var flere, der havde gavn af at lære at holde på vandet… 😉

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Related Articles

Få 15% rabat, når du handler lokalt

Bliv medlem af Mit Nørrebro og få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events

X