MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Vi holder juleferie – rigtig glædelig jul og godt (og coronafrit) nytår!

Vi holder juleferie – rigtig glædelig jul og godt (og coronafrit) nytår!

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 1 år gammel
Mit Nørrebros redaktør er gået på ferie og er først tilbage 4. januar – og da der ikke er andre til at passe biksen, vil der ikke komme nye artikler på sitet i denne periode. Men gå endelig på opdagelse blandt de mange eksisterende artikler fra Danmarks mest mangfoldige bydel!

Foto: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

Vi kan fx anbefale følgende langtidsholdbare artikler og indslag til at forsøde juledagene:

Den store Nørrebro-test, hvor du kan dyste med familien eller i behørig corona-afstand med vennerne om, hvem der ved mest om Nørrebro.

• Alle vores historiske artikler om fx bydelens markante bygninger og de spændende personligheder, der ligger begravet på Assistens Kirkegård.

• Vores 4 gå-selv-byvandringer, hvor du kan holde afstand og lære mere om din bydel, mens du går julesulet af.

• De mange fine film om Nørrebros beboere, foreninger, kunstnere og enhvervsdrivende fra efterårets Filmfestival.

Du kan også stadig nå at bestille Nørrebros smukkeste kalender – vores store fotokalender for 2021 med 13 fantastiske billeder fra Nørrebro.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X