MN logo rgb web 300x77
Vidner søges efter knivstikkeri ved Søerne – beboere samles fredag

Vidner søges efter knivstikkeri ved Søerne – beboere samles fredag

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 2 år gammel

Københavns Politi søger vidner, der har set en 47-årig mand blive stukket ned på hjørnet af Sortedam Dossering og Ravnsborg Tværgade torsdag aften. Borgerinitiativet ’Vi tager gaderne tilbage’ har varslet samling på gerningsstedet fredag kl. 17.

Topfoto: Screendump fra video taget i området torsdag aften. Fotograf: Frank Bjørklund

Opdatering fredag 21. januar kl. 12.57: Ifølge Ekstra Bladet var offeret en tilfældig forbipasserende.

Flere nørrebroere oplevede i går aftes, at området omkring Ravnsborg Tværgade torsdag aften blev afspærret og gennemsøgt af massive politistyrker med politihunde.

Det skyldtes ifølge Københavns Politi et knivstikkeri, der fandt sted kl. ca. 19.30. Offeret er en 47-årig mand, der torsdag aften blev bragt til hospitalet i kritisk tilstand, men som fredag morgen blev erklæret uden for livsfare.

Politiet søger vidner, der har set eller hørt noget i forbindelse med knivstikkeriet, der p.t. ikke tyder på at have relation til den igangværende bandekonflikt.  

Alle med oplysninger til sagen bedes kontakte Københavns Politi på tlf. 1-1-4. De vil også være til stede i området i løbet af fredagen.

Den formodede gerningsmand beskrives over for B.T. som 175 til 180 centimeter høj, spinkel af bygning, mørk i huden og med kort skæg.

Han vurderes til at være 25-30 år og var torsdag iført en sort hættetrøje, en mørk dunjakke og mørke bukser.

Beboere mødes til markering kl. 17

Det lokale borgerinitiativ ’Vi tager gaderne tilbage’ har varslet samling på gerningsstedet fredag eftermiddag kl. 17 – en fast tradition dagen efter, at der har været anvendt våben i bydelens gader.

“Borgerne på Nørrebro skal føle sig trygge, når de færdes i gaderne. Vi mødes derfor i dag for at markere, at vi absolut ikke vil acceptere, at man som harmløs borger kan blive udsat for vold, når man færdes på gaden. Desuden vil vi give folk mulighed for at kunne bearbejde hændelsen ved at tale om den. Vi ønsker ro og tryghed i vores gader,” understreger Jan Malinowski fra initiativet.

Related Articles

X