MN logo rgb web 300x77
Er du en nørrebroer, der gerne vil vise andre DIT Nørrebro?

Er du en nørrebroer, der gerne vil vise andre DIT Nørrebro?

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 5 år gammel
Bor eller arbejder du på Nørrebro – og vil du gerne være med til at vise omverdenen, at Nørrebro er andet og mere end bandekampe og manglende julebelysning? Så læs her!

Du ved det, vi ved det og alverdens rejseblogs, internationale magasiner og turister med fingeren på pulsen ved det: Der sker en masse skønne, sjove, lækre, innovative, farverige, bæredygtige og vanvittige ting på Nørrebro.

Her er også bare en hel masse stille, roligt og hyggeligt hverdagsliv, hvor folk tager på arbejde, følger børnene i skole, køber ind, får en snak med naboen, har besøg af vennerne eller tager en slapperaften derhjemme i sofaen. På den måde er Nørrebro ligesom alle andre steder i Danmark.

Men hvis man kigger på den nationale mediedækning og den følgende politiske debat fylder bandekamp, ghettosnak og manglende julebelysning på Nørrebrogade uforholdsmæssigt meget. Og det vil vi her på Mit Nørrebro gerne være med til at lave om på.

Derfor søger vi lokale Nørrebroværter til initiativet ‘Mød en nørrebroer’, hvor udefrakommende kan komme i kontakt med og på besøg hos os, der bor i bydelen.

Det kunne dreje sig om politikere, skoleelever, studerende, folk, der overvejer at flytte hertil – eller bare ganske almindelige mennesker, der er nysgerrige på, ‘hvad det dér Nørrebro nu er for noget’.

Vil du også være med til at give omverdenen et mere afbalanceret billede af vores bydel, så skriv til Mit Nørrebro på mt@mitnorrebro.dk og meld dig som Nørrebro-vært.

Du forpligter dig ikke til et bestemt antal besøg, og du får selv helt lov til at vælge, hvordan, hvornår og til hvem du gerne vil vise DIT Nørrebro frem.

Når du tilmelder dig, snakker eller skriver vi lidt frem og tilbage om, hvordan du godt kunne tænke dig at være Nørrebro-vært. Vil du fx gerne tage gæsten eller gæsterne med til fællesspisning i andelsforeningen, loppemarked på Blågårds Plads eller på en tur gennem Nørrebroparken? Vil du tilbyde at komme med dig på arbejde et sted her i bydelen i par timer? Eller vil du bare gerne byde på en kop kaffe og en snak om livet på Nørrebro? Det er helt op til dig – og det behøver ikke være det samme hver gang.

Er du i tvivl, eller vil du bare gerne høre mere, er du også meget velkommen til at skrive – det er helt uforpligtende.

Skriv til: mt@mitnorrebro.dk

Related Articles

X