MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Vintervejret i billeder: Nørrebro har (blandt andet) fået sin egen havfrue

Vintervejret i billeder: Nørrebro har (blandt andet) fået sin egen havfrue

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 12 måneder gammel
Der kommer et ganske særligt skær over bydelen, når det en sjælden gang imellem er koldt nok til, at sneen bliver liggende mere end et par timer. Vores fotograf Lars Christian Vibild har fanget Nørrebros nye sne-havfrue og andre fine motiver fra et snedækket Nørrebro anno 2021.

Fotos: Lars Christian Vibild, larsvibild.dk

.

.

Et af yndlingsmotiverne på Assistensen, Poppelalléen, skuffer heller ikke i snevejr – her under det lidt kraftigere snevejr i begyndelsen af januar.

.

Hvorfor lugter den her hund slet ikke af noget? Nørrebroparken i januar.

.

Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X