MN logo rgb web 300x77
Mit Nørrebro
Weekend-uro på Nørrebro: knivstikkeri og forsvundet mand

Weekend-uro på Nørrebro: knivstikkeri og forsvundet mand

BEMÆRK! Denne artikel er cirka 3 år gammel

Ifølge dagbladet B.T. og TV 2 Lorry blev en ung mand fredag aften ved 22-tiden stukket ned med en kniv på Nørrebrogade ved 22-tiden fredag aften.

TV 2 Lorry skriver, at offeret fik førstehjælp på stedet, og derefter blev han kørt på skadestuen. Hans læsioner skulle dog ikke være livstruende.

Lørdag eftermiddag holdt Nørrebro-initiativet ’Vi tager gaden tilbage’ som vanligt deres ’Klokken-17-dagen-derpå’-træf for at markere, at vi nørrebroere ikke finder os i vold i vores gader.

Træffet fandt sted over for Den Røde Plads på fortovet mellem Lidl og Café Castro ved Nørrebrogade 209, hvor knivstikkeriet ifølge B.T. fandt sted.

Ved 20-tiden lørdag aften udsendte Københavns Politifølgende besked på Twitter:

“Savnes fra bosted på Nørrebro: Erik, 56 år, slank, halvlangt gråt hår, gråt fuldskæg, mørk lang jakke, mørke bukser, briller, medbringer lille taske. Ring 1-1-4 hvis du træffer Erik. Beklager fotokvalitet.”

Hvis du ser Erik, så ring på 114.
Vil du støtte Mit Nørrebros arbejde?

Synes du, at Nørrebro fortjener et fair og nuanceret journalistisk nyhedsmedie – skrevet og fotograferet af folk, der selv bor i bydelen?

Og ønsker du også fremover at kunne læse om alt det, der betyder noget i hverdagen for Nørrebros 80.000 indbyggere – og ikke bare om de få, spektakulære begivenheder, som de nationale medier vælger at fokusere på?

Så vil vi bede dig overveje at støtte vores arbejde ved at blive medlem af Mit Nørrebro. Du kan gøre en kæmpe forskel for et månedligt beløb, der svarer til en halv durum kebab – og samtidig kan du få fordel af en række lokale rabatter, tilbud og events.
Læs mere og bliv medlem her...

Relaterede artikler

X