MN logo rgb web 300x77

maj, 2021

07maj19:3021:00CPH:DOX x URBAN 13: 'Kim Kanonarm' med instruktørbesøg og burger-restaurant

Detaljer

Arrangørinfo:

I samarbejde med URBAN 13, det nye kultur-venue og bylaboratorium under Bispeengbuen, inviterer CPH:DOX til Danmarks ukronede konge af arkadespil ‘Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden’.
Inden filmen vil der være mulighed for at købe aftensmad i URBAN 13’s nye udendørs burger-restaurant. Derefter er der filmvisning med introduktion fra filmens instruktør Mads Hedegaard.
18:00-19:30: Mulighed for at købe mad i URBAN 13’s nye burger-restaurant.
19:30-21:00: Visning af ‘Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden’ med introduktion af instruktør Mads Hedegaard.
OM FILMEN
‘Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden’ følger Danmarks ukronede konge af arkade-spil fra 80’erne. Han samler på de enorme maskiner, og sammen med vennerne fra arkaden Bip Bip Bar på Nørrebro kan han få mange aftener til at gå med de udødelige spilklassikere. Men kan Kim også holde den kørende i hele hundrede timer? Det er målet, hvis Kim skal have papir på verdensrekorden. Derfor sætter han sig for – med utrættelig opbakning fra sit slæng af trofaste kammerater – at spille sig op til den ultimative high score. No sweat!
En født kultfilm om det nervepirrende forsøg og en charmerende og vanvittigt morsom feel good-film om ægte venskaber, ikke mindst når livet er svært.

tid

(Fredag) 19:30 - 21:00

Sted

Under Buen

Bispeengen 12

X