MN logo rgb web 300x77

maj, 2021

15maj16:0018:30Støttekoncert med Songbirds Collective // 48 Timer Festival

Detaljer

Arrangørinfo:

Songbirds Collective fylder UNIONs baggård med lækker soulpop og fine vokalarrangementer.
Musikken er håndspillet og lo-fi med en ærlig og varm lyd ikke ulig den helt gamle soulmusik.
Der kan købes lækker latinamerikansk mad og drikke fra madvognen, EAT Latino by Generoso.
Al overskud fra salg af billetter, mad og drikke går til Building Communities’ genskovningsprojekter i Guatemala. For hver fem kroner der indsamles planter vi et træ.
Læs mere på Building Communities’ hjemmeside: www.buildingcommunities.dk
Konferencier: Tanja Bjørn Zabell
Dørene åbner kl 16.
Arrangementet afholdes udendørs og der er begrænset antal pladser grundet coronarestriktioner. Billetter købes på Billetto (se link nedenfor).
Om Songbirds Collective
Fem udtryksfulde stemmer er den gennemgående lydkilde med funky grooves og jazzrytmer. Gennem traditionsbevidste livtag med soulmusikken, hører publikum historier set fra en kvindes synspunkt. Temaer som kærlighed og ligestilling samt fællesskab og autonomi skaber de dilemmaer, de fem kvinder ser som den største inspirationskilde til kollektivets kreativitet. I repertoiret finder man medlemmernes originale sange og udvalgte klassikere fra gospel-, jazz- og soulverdenen.
Dette event er en del af 48 TIMER FESTIVAL, og du kan se det fulde program i hovedbegivenheden 48 TIMER Festival 2021. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, Tuborgfondet og Nordea-fonden og er et samarbejde mellem foreningen af Blågårds Plads, Blågården, Union, Osramhuset og Nørrebrohallen. Se mere på www.48timerfestival.dk

tid

(Lørdag) 16:00 - 18:30

Sted

Union (det tidligere Verdenskulturcentret)

Nørre Allé 7

X