MN logo rgb web 300x77

oktober, 2020

Dette er en tilbagevendende event

12okt10:3013:00Nørrebro 9¾ - Et magisk efterårsløb

Detaljer

Arrangørinfo:

Gratis, men billetter skal bookes her

En besværgelse har lagt sig over Nørrebro, og vi har derfor brug for alle modige og snarrådige børn i kampen mod det onde! Kom på troldmandsskole og få undervisning i bl.a. Eliksir, Quidditch og Magiske Dyrs Pasning og Plejning, for at vi sammen kan bekæmpe besværgelsen over Nørrebro ?‍♂️???✨
OM LØBET ?‍♀️?
Løbet har seks poster rundt omkring på Nørrebro og tager 1,5 – 2 timer at gennemføre. Ruten er i alt 3,8 kilometer lang, og det er derfor en god ide at tage cykel eller løbehjul med. Nogle af posterne befinder sig udenfor, så husk at tage jeres mest magiske tøj på, som passer til vejret.
Posterne er især henvendt til børn på 8-10 år, men andre aldre er også velkomne.
Alle der gennemfører løbet, har mulighed for at deltage i konkurrencen om fede præmier
TILMELDING OG HOLD ??
Det magiske løb afholdes i efterårsferien d. 12., 13. og 14. oktober, med start fra Nørrebro Bibliotek hvert kvarter mellem kl. 10.30 og 13.
Tilmeld dig og dit hold på Billetto på det tidspunkt I ønsker at starte løbet. Hvert hold består af højst 10 personer, og er I under 10 personer som tilmelder jer sammen, vil i blive sat sammen med andre personer.
Deltagerne vil få udleveret et kort over posterne, men det er jeres eget ansvar at finde rundt mellem posterne. Tilmeld derfor også en voksen på jeres hold, hvis I synes at det er nødvendigt.
MEDVIRKENDE ??‍♀️
Scenekunstskolen Scene N, børnekunstskolen Lokalet – rum for opfindsomhed, Lasse og Tjalfe fra Rollespilsfabrikken, historiefortæller Maren Grosen, Byoasen, Ginnie Golteman, Sofie Hem Jensen samt Osramhuset.
RETNINGSLINJER I FORHOLD TIL COVID-19 ??
Vi følger nøje med i myndighedernes vejledninger og tilrettelægger løbet så det bedst muligt sikre publikum, kunstnere og ansatte. Det er vigtigt at I hjælper til, ved at:
– Bliver hjemme hvis I har symptomer på sygdom
– Spritter af og holder afstand
– Følger personalets henvisninger

tid

(Mandag) 10:30 - 13:00

Sted

Nørrebro Bibliotek

Nørrebrogade 208

X