MN logo rgb web 300x77

december, 2020

Dette er en tilbagevendende event

10dec16:3010nov18:00Sammen hver for sig – vær med til at skabe en coronaforestilling på Nørrebro Teater

Detaljer

Arrangørinfo:

ET UNIKT SAMARBEJDE MELLEM NØRREBRO TEATER, NATIONALMUSEET OG DANMARK FORTÆLLER

Vær med til at skabe en forestilling. Vi har brug for din historie!
Hvad tænkte du, da Danmark lukkede ned i marts 2020? Har du fået en ny hobby? Eller fået ryddet op i skufferne? Har du følt dig ensom eller lettet over at slippe for alt for megen selskabelighed? Ændrede din dag sig til det bedre, eller følte du, at tiden gik i baglås? Måske oplevede du, at kærligheden blomstrede? Eller havde du det egentlig meget godt med at slippe for at give knus og håndtryk til Gud og hvermand?
Covid-19 har vendt verden, vores hverdage, tanker, drømme, planer og traditioner på hovedet. Nørrebro Teater indsamler nu sammen med Nationalmuseet danskernes corona-historier og lader dem være rygraden i en ny teaterforestilling med musik af Annika Aakjær.
Så har du en personlig, skæg, absurd, gribende, sørgelig eller livgivende historie, så er det nu, du skal dele den med os. Vi bliver glade for alle historier, store som små!
Hvordan deltager jeg?
Du kan sende din historie skriftligt eller som lyd- eller videooptagelse til sammenhverforsig@nbt.dk. Har du spørgsmål, kan du også sende dem til denne mail.

Du kan også melde dig til en af vores digitale fortællemøder. De foregår på Zoom, varer ca. 1,5 time og finder sted følgende dage: 25/11, 2/12, 10/12, 13/1, 27/1. Du kan tilmelde dig én af datoerne.
Du kan læse mere og tilmelde dig her:
https://www.nbt.dk/tak-fordi-du-vil-dele-din-historie…/
Hvad gør I med min historie?
Din fortælling og andre danskeres historie vil blive givet videre til musiker Annika Aakjær og forfatter Thomas Korsgaard, der vil bruge dem som inspiration og fundament til forestillingen.
I løbet af næste år vil sangene og historierne blive vist i live streamede readings.
I juni 2021 inviterer teatret til en reading, hvor publikum vil blive præsenteret for de første dele af manuskriptet i instruktør Niels Erlings iscenesættelse.
Den endelige forestilling har premiere på Nørrebro Teater i sæson 2022-23.
Hvem står bag forestillingen?
Nørrebro Teater, Nationalmuseet og Danmark Fortæller har indgået et samarbejde om indsamlingen af historier under titlen SAMMEN HVER FOR SIG. Danmark Fortæller er et samarbejde mellem Dansk Folkeoplysnings Samråd og Nordic School of Arts and Health.

tid

December 10 (Torsdag) 16:30 - November 10 (Tirsdag) 18:00

Sted

Nørrebro

Nørrebro

Future Event Times in this Repeating Event Series

januar 13, 2021 16:30januar 27, 2021 16:30

X