MN logo rgb web 300x77

juni, 2019

19jun15:0022:001001 fortællinger fra Indre Nørrebro

Detaljer

Arrangørinfo:

OPLEV HVORDAN OG HVORFOR LOKALE SUPERKRÆFTER UDVIKLER VERDENS BEDSTE LANDSBY MIDT I KØBENHAVN.

Indre Nørrebro er fyldt med lokale superkræfter. Seje beboere der engagerer sig – og på hver deres måde arbejder for Indre Nørrebro – hver eneste dag.

Den 19. juni kan du høre deres unikke fortællinger og opleve hvad er det er, der giver dem lyst til at engagere sig lokalt. Hvad giver dem blod på tanden og lyst til at smøge ærmerne op for deres lokalområde?

Tag med på ture og opdag skjulte sider af Indre Nørrebro, hør fortællinger fra hemmelige grønne gårde, se området fra nye skæve vinkler og mød dem, der skaber den helt særlige magi og det fællesskab, der er på Indre Nørrebro.

Du finder fortællinger og ture spredt ud over Indre Nørrebro den 19. juni fra kl. 15 – 18. Turene starter fra Blågårdsplads, hvor du også kan få en kop kaffe, få overblik over turene og snuppe et flot kort over Indre Nørrebro.

FARVEL OG TAK FRA OMRÅDEFORNYELSEN
Dagen er samtidig en markering af at Områdefornyelsen Nørrebro stopper. Efter 5 år takker vi af til de mange superkræfter, som vi har nydt at arbejde sammen med. I er superlimen mellem landsbyen Indre Nørrebro og kommunen – og det skal I have tak for.
Dagen byder derfor også på en lille udstilling af de projekter og resultater, vi sammen har skabt i kvarteret.

FESTLIGT FOLKEKØKKEN
Kl. 18, når turene er gået og fortællingerne fortalt, er der folkekøkken på Blågårds Plads.
Der bliver plads til 300 ved langbordet, hvor endnu flere fortællinger kan deles henover bordet.

tid

(Onsdag) 15:00 - 22:00

Sted

Blågårds Plads

Blågårds Plads 6A

X