MN logo rgb web 300x77

december, 2021

10dec19:3020:45Adventskoncert i Kingos Kirke

Detaljer

Arrangørinfo:

Kammerkoret Musica Ficta, under ledelse af Bo Holten, synger i år den traditionsrige adventskoncert i Kingos Kirke. Der er gratis adgang til koncerten og efter koncerten kan der købes kaffe/te og æbleskiver.
Musica Ficta har gjort det til en tradition i december at opføre Palestrinas store julemesse for dobbeltkor Missa Hodie Christus Natus Est. Ved koncerten kan man også høre vores velkendte perlerække af danske julesange, særligt elsket via mange menneskers brug af vores to juleplader.
“Hvorfor Palestrinas store og feststemte 8-stemmige julemesse ikke tidligere har været en juletræffer på vores breddegrader, er en gåde. Men vi er stolte af, at vi er de første og hidtil eneste, der har bragt den til torvs – et hovedværk i senrenæssancens julemusik.
De danske julesange flankerer Palestrinas store værk og bringer os smukt og fredfyldt ind i den altid stemningsfulde, men travle december.
I Musica Ficta værner vi om den danske sangskat, især ved vores julekoncerter. Vi sigter her på det brede publikum og ser altid både børn, unge og ældre. Ved koncerten introducerer vi musikken og historierne bag den.”

tid

(Fredag) 19:30 - 20:45

Sted

Kingos Kirke

Bragesgade 35

X