MN logo rgb web 300x77

maj, 2021

20maj20:3022:30Blikfang // RUST Sleeps Around

Detaljer

Arrangørinfo:

RUST Sleeps Around er tilbage. RUST er igen rykket ud af eget hus og over på andre lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.
Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.
BLIKFANG
I duoen Blikfang kombinerer produceren David Engelbrecht (FRAADS) og sangeren Søren Gade (Lød) deres respektive baggrunde indenfor henholdsvis hiphop/urban-genren og den post-punkede ende af Mayhemmiljøet.
Søren Gades dansksprogede tekstunivers undersøger i højere grad det dybe i de gode følelser i tilværelsen fremfor et fokus på det svære. Blikfang tager dermed udfordringen op og formidler det positive, simple og relaterbare uden at blive banale. Teksterne bliver leveret med en vild og original rap-inspireret tilgang til sang, der derudover også trækker tråde tilbage til 20’ernes såkaldte ‘crooner’ vokaler. David Engelbrechts produktioner skaber en lydflade, der både udfordrer og lefler for lytterens ører, og vidner om en teknisk snilde i sin behandling af råt materiale – fra samples af fodboldmasser til knastør DIguitar, der strækkes til lange, smukke passager over tung bund og let-på-tæerne percussion. Blikfang er uden tvivl et helt nyt take på dansksproget populærmusik.
Bandet har på trods af krisen spillet en masse i 2020 – bl.a. på turné med både Gents og Ecstasy In Order. De udgiver deres debut-EP i foråret 2021 før koncerten i Empire Bio, som de allerede har givet smagsprøver på med singlerne Ik Mer:( og Duu.
Køb billetter her: https://billet.empirebio.dk/billetter/25076/297061?org=141
————————————–
• Venue: Empire Bio
• Døre: 20.30 / Koncertstart: 21.00
• Billetter: 95 kr.
• Aldersgrænse: 18 år

tid

(Torsdag) 20:30 - 22:30

Sted

Empire Bio

Guldbergsgade 29F, 2200 København

X