MN logo rgb web 300x77

juni, 2020

06jun12:0020:00Couleur Café 2020 - Afrikansk festival og marked

Detaljer

Arrangørinfo:

Lørdag den 6. juni 2020 skal du med til Danmarks største afrikanske festival og marked, der som altid finder sted på Nørrebro. Der er fri entré, gode adgangsforhold og alle er velkomne.

★ Live bands
★ Dansegrupper
★ Børneaktiviteter
★ Danmarks største afrikanske marked
★ Afro streetfood
★ Fashion show
★ Street parade
★ Afterparty

Vi lukker Nørre Allé ud for kulturhuset Union Kbh og breder festen ud til Skt. Hans Torv og græsset foran Sankt Johannes kirke.

Vi glæder os til en festlig dag sammen med unge og gamle, familier og børn, afrohipsters og trendsetters, foreninger, kunstnere og alle andre med et hjerte, der banker i takt med rytmerne fra Afrika. Couleur Café kommer til at have fuldt program hele dagen og vi slutter af med et fantastisk afterparty.

Vi kommer i år til at forsøge os med en række tiltag for at gøre festivalen mere GRØN og bæredygtig. Vi håber at publikum vil hjælpe os på vej.

Vi informerer løbende her og på vores Facebook side, men indtil videre synes vi bare du skal sætte et STORT KRYDS i kalenderen så du kan være med til at fejre vores 18 års fødselsdag!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Har du lyst til at være frivillig til Couleur Café hører vi meget gerne fra dig. Vi afholder et info-møde for frivillige i november måned. Mere om dette senere.

Booking af boder til markedet starter først i starten af 2020. Hold øje med vores Facebook side.

Couleur Café 2020 arrangeres i samarbejde med kulturhuset Union Kbh. Stor tak til Skt. Johannes Kirke og områdets naboer.

Peace, love & Africa
Team Couleur Café

tid

(Lørdag) 12:00 - 20:00

Sted

Sankt Hans Torv

Sankt Hans Torv

X