MN logo rgb web 300x77

april, 2021

08apr18:0008maj22:00CPH:DOX x URBAN 13: ‘Searchers’ - filmvisning & corona-venlig blind dating

Detaljer

Arrangørinfo:

Der er forårsamoriner i luften, når CPH:DOX sammen med URBAN 13, det nye kultur-venue og bylaboratorium under Bispeengbuen, inviterer til visning af ’Searchers’ – en dokumentarfilm om dating under (og efter) corona i New York.

Inden visningen vil der være mulighed for at købe mad i URBAN 13’s nye udendørs burger-restaurant. Og for de dating-interesserede singler, der måtte være tilstede, vil der efterfølgende være mulighed for at komme på date med en kulturelt ligesindet person blandt publikum. Vi finder de forskellig matches i løbet af filmen efter indlevering af et lille spørgeskema om kulturelle præferencer. Selve daten foregår på egen hånd og på corona-sikker vis med en gåtur ude i den friske luft efter visningen.

18:00-19:30: Mulighed for at købe mad i URBAN 13’s nye burger-restaurant
19:30-20:50: Visning af Searchers
20:50 – ??: Frivillig dating

Om filmen:
Et år med corona og social afstand har ikke ligefrem gjort det lettere at finde den eneste ene – eller bare romantisk selskab for en aften. Få nogle hotte tips til, hvordan du kommer ‘back in the game’ i en underholdende og social film med hjertet på rette sted, som giver ordet til New Yorks mange singler.

Instruktør Pacho Velez er selv en af dem, og i sin egen jagt på kærligheden stiller han folk af alle tænkelige aldre, typer og køn det samme spørgsmål: Hvad leder du efter? Der er kloge ord og gode råd blandt svarene – uanset hvem du er, og hvad du leder efter

tid

April 8 (Torsdag) 18:00 - Maj 8 (Lørdag) 22:00

Sted

Under Buen

Bispeengen 12

X