MN logo rgb web 300x77

marts, 2020

Dette er en tilbagevendende event

04mar12:0017:30Danmarks Højeste Altanbanko i Lundtoftegade

Detaljer

Arrangørinfo:

Vi er på Ghettolisten, og vi ved hvad det vil sige når ting bliver sat på spidsen, men vi ved også hvad vi kan når vi står sammen.

Som bestyrelse for AKB Lundtoftegade ved vi at, solidaritet og fællesskab styrker alles livskvalitet også i en tid hvor vi ikke kan dyrke de fællesskaber vi normalt er så gode til.

Så det har vi fundet en løsning på.

Vi giver jer:

Danmarks Højeste Altanbanko i AKB Lundtoftegade.

Bankospillet med de store gevinster og hvor det sociale samvær styrkes – hver for sig.

Vi vil den 4/4 2020 og igen den 10/4 2020 spille banko med alle vores naboer: 1600 mennesker i 12 etagers højde.

Bankopladerne vil blive handske omdelt gennem vores lokale blad, Lundposten. Selve spillet bliver spillet på forskellige tidspunkter i vores gårde, så alle kan være med, hjemmefra.

Naboer vil sidde side om side på deres altan med bankoplader og via mikrofon og forstærker kunne høre tallene blive råbt op af den centralt placerede opråber. For derefter højt at respondere med et BANKO – her starter vi livskvalitet sammen.

OBS:
Vi vil gerne engagere lokalområdet, så alle de lokale butikker, og andre der er interesserede i at støtte en god sag, vil få mulighed for at byde ind med præmiesponsorater. Præmier der for det mangfoldige Lundtoftegade vil skabe glæde, grin og samvær – hver for sig.

Vi har gjort det let for private at lave donationer. Sammen med gode samarbejdspartnere helt lokalt har vi lavet en ordning der kommer alle til gode. Du kan donere ved at betale enten 50 kr., 100 kr. eller 150 kr. til disse lokale butikker på mobilpay. Så omsætter de donationen til et gavekort eller spændende lokalt producerede produkter til vores bankospil.

I Tråd Med Verden tlf. 971216
Café Au Leg tlf. 94222
Spidsroden tlf. 34597
Frøken Øko tlf. 20602
TagTomat tlf. 12643

Der er deadline på donationer til det første spil fredag den 3/4.

Da det ikke anbefales at bevæge sig ud og opsøge jer i disse tider, har vi også kreeret et gavekort der blot skal udfyldes og sendes retur – vi kommer selvfølgelig også gerne ud og henter eventuelle sponsorater. Har du og din virksomhed lyst til at støtte Danmarks Højeste Altanbanko i AKB Lundtoftegade bliver vi meget taknemmelige og vil kreditere jer her på Facebook eventet, ved at lave opslag om de donationerne vi får – og selvfølgelig vil vi kreditere jer i vores hjerter.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere, skal du også blot kontakte os på: akb.lundtoftegade.ab@gmail.com eller på telefon til Søren-Emil på 28900810.

tid

(Onsdag) 12:00 - 17:30

Sted

Lundtoftegade

Lundtoftegade 21

X