MN logo rgb web 300x77

september, 2019

08sep13:0015:00Debat: Ytringsfrihed - kampen om den offentlige samtale

Detaljer

Arrangørinfo:

Debatten om ytringsfrihed dukker op igen og igen og har mest af alt lignet en rituel stammedans opført af to fløje med de samme aktører. Men er den genkommende debat i virkeligheden et udtryk for, at vi er ved at genforhandle ytringsfriheden og dens rammer? Er der brug for grundlæggende forandringer eller handler det hele bare om følelser?

Vi åbner Fahads Forsamlingshus med et af tidens vigtigste emner og sætter scenen for en anderledes debat, hvor publikum også får ordet, og hvor kendte og mindre kendte eksperter gør os klogere på det, som er hele fundamentet for forsamlingsfriheden og den frie meningsdannelse.

Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene.

Om værten
Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.

Om talerne
Jonas Christoffersen, dr.jur. og direktør for Institut for Menneskerettigheder
Signe Alma Engelbreth Larsen, forskningskonsulent og ph.d. i religionssociologi
Natasha Al-Hariri, cand.jur. og kommende direktør for DFUNK
Søren K. Villemoes, journalist og debatredaktør, Weekendavisen
Ditte Marie Munch-Jurisic, ph.d. og post.doc. ved filosofi og videnskabsstudier, RUC

tid

(Søndag) 13:00 - 15:00

Sted

Teater Grob

Nørrebrogade 37

X