MN logo rgb web 300x77

september, 2019

21sep(sep 21)16:0022(sep 22)1:30FELL OUT of Summer – musikfestival

Detaljer

Arrangørinfo:

Vægten er lagt på den eksperimentelle musik, men hele endagsfestivalen vil også være udformet som en okkult rite, der vil afslutte den fantastiske sommer på behørig vis.

Artisterne spænder fra dystopisk, hysterisk noise fra russiske сукины сны (kællingernes drømme) til en mere pop-arty vibe fra norske Varnrable.

Det øvrige program består for det meste af udsøgte kunstnere fra den elektroniske undergrund – fra det mere udflydende ambiente, som vietnamesiske Tri Minhtil det mere hårde og konfronterende som fx debuterende Fremstil Procedure eller vores lokale techno antihelt Asynkronsom slutter ballet.

Fordi der ikke skal gå helt blip blop i foretagendet har vi heldigvis også booket noget af det mest forfriskende new wave/postpunk fra den evigt givende københavnske scene, nemlig Leizure, der med skrigende guitar og sax giver københavner-artpunken nye vinger.

Der vil også forekomme performance/videoinstallationer af bl.a. Copenhagen Acid Puppies og Nargiz G Andersen.

Hele arrangementet foregår i de nye kultur-lokaler bagved Blågårds Plads og biblioteket, på pladsen i Korsgade 30, lørdag d. 21. september fra kl. 16:00 – et nyt sted der gerne vil holde fast i den kreativt sprudlende ånd, som kendetegner området.

tid

21 (Lørdag) 16:00 - 22 (Søndag) 1:30

Sted

Pladsen ved Korsgade 30

Korsgade 30

X