MN logo rgb web 300x77

august, 2021

28aug14:0023:45Juicebox Festival 2021

Detaljer

Arrangørinfo:

Juicebox åbner endnu en gang op for vores årlige heldags-festival lørdag d. 28. august 2021, og endnu en gang afholder vi det hos de dygtige folk i URBAN 13, under Bispeengbuen på Frederiksberg.
Så hungrer du også efter en god festival oven på den her udmattende pandemi? Savner du også at drikke en fadøl med dine venner i det gode vejr? Og måske lytte til noget lækkert live-musik?
Så er Juicebox Festival din redning, og vi lover samme tårnhøje musikalske kvalitet som de forrige år. Det eneste du skal gøre er at at trykke “deltager”, hive fat i familie og venner fra nær og fjern, hoppe på cyklen og tage hen under Bispeengbuen, og så sørger vi for resten.
OG TIL ALLE MUSIKERE:
Der vil i år være flere forskellige konkurrencer som du som musiker kan deltage i ganske gratis (når du har købt en indgangsbillet naturligvis). Du kan vinde:
– En session med multiplatin produceren Esben “Es” Thornhal i hans eget studie.
– 3 gratis Masters af en af Danmarks dygtigste lydteknikere, nemlig Papa Branca!
– Et gavekort på 1.500 kr. til musikbutikken Musickey.
Der er derfor god grund til at dukke op hvis du er musiker. Du skal bare komme inden kl. 16!
Generel info:
– HUSK CORONAPAS!
– Festivalen bliver afholdt lørdag d. 28. august fra 14-24, hos URBAN 13.
– Der vil i år være en billetpris på 40 kr. + gebyr kr. i vores online billetsalg hvis man køber en Early Bird billet, 45 kr. + gebyr hvis man køber en standard billet online og 50 kr. hvis man køber i døren, for at komme ind, og derfra kan i komme og gå så meget i har lyst, med mindre der er fyldt, så bliver en kø dannet. Det vil være muligt at betale med MobilePay i døren.
– VIGTIGT! Billetter købt online giver kun garanteret adgang indtil kl. 16. Kommer man efter kl. 16, skal man selvfølgelig ikke betale igen, men du kan risikere at skulle stå i kø.
– Vi overholder naturligvis alle gældende retningslinjer ift. Corona, men kender af gode grunde ikke situationen til august. Vi lover at holde jer opdaterede.
– Det vil ikke være tilladt at tage egne drikkevarer med ind på festivalen, men vi sørger for både bar og madvogn så i kan holde jer hydrerede og mætte.
Årets program:
15.30 – Interview og konkurrence med produceren Es
16.30 – Downtown July
17.30 – Louis Jarto
18.30 – WIDE
19.30 – FOZZA
20.30 – Boys From Heaven
21.30 – Peaceful James
Vi glæder os enormt meget til at se jer!
Projektet er støttet af Frederiksberg Fonden og Koda Kultur.

tid

(Lørdag) 14:00 - 23:45

Sted

URBAN 13

Bispeengen 20A, København

X