MN logo rgb web 300x77

december, 2021

04dec16:0017:30Julekoncert i Hellig Kors kirke med Marie Carmen Koppel

Detaljer

Arrangørinfo:

Marie Carmen Koppel spreder julestemning over det ganske land
Traditionen tro synger Marie Carmen Koppel julen ind ved en række smukke og stemningsfulde kirkekoncerter
Igennem sin lange karriere har Marie Carmen Koppel opbygget et stort og trofast koncertpublikum med sin fantastiske stemme og var blandt de første herhjemme til at starte den hyggelige tradition med at lave julekoncerter rundt om i landets kirker.
Med et repertoire, der spænder fra de klassiske amerikanske carols som ’Silent Night’ og ’White Christmas’ over smukke gospelsange til danske julesange, sikrer Marie Carmen Koppel med garanti julestemningen. Med sig har hun sin bror Benjamin Koppel på saxofon, samt den svenske pianist Jacob Karlzon og sin far Anders Koppel på hammondorgel. Sammen fylder de det smukke kirkerum med vellyd, så englene synger.
Marie Carmen Koppel udsendte i 2019 hendes andet julealbum med titlen ”When You Wish Upon A Star” som opfølger til succesen ”A Merry Little Christmas” som hun udgav for nogle år siden. Begge albums fyldt med juleklassikere, der roterer både hjemme og på de fleste radiostationer gennem december måned.
Få kan som Marie Carmen Koppel få de små nakkehår til at rejse sig og taget til at lette og i år er ingen undtagelse, når hun fylder kirker landet over med en omfattende juleturné, der som altid byder på et nærvær og musikalsk intensitet der er på internationalt topniveau.
Glæd jer til en række stemningsfulde julekoncerter med Danmarks soul & gospel dronning nr. 1 – Marie Carmen Koppel.
Billetter koster 315 kr. og kan købes her

tid

(Lørdag) 16:00 - 17:30

Sted

Hellig Kors Kirke

Kapelvej 38

X