MN logo rgb web 300x77

marts, 2020

08mar11:0013:00Kampdag - Kroppen er din

Detaljer

Arrangørinfo:

Kvindernes Internationale Kampdag

Handletanken Ligefrem inviterer dig til årets vigtigste dag og begivenhed!
Vi sætter fokus på kvindekroppen og de mange aspekter, der er forbundet hermed, både i en historisk, kulturel og moderne kontekst. Der findes ikke kun én kvindekamp men mange og ét af de emner, der mangler at blive belyst er debatten om kroppen.

Vær med, hvis du også synes, at der skal sættes langt større fokus på kvinders krop, frihed og ubetingede selvbestemmelse, der desværre ikke er en realitet i dag.

Emnet drøftes af udvalgte paneldeltagere, der via en samtalesalon vil komme med egne gode og personlige input og forhåbentlig udvide vores allesammens horisont ift. hvilke udfordringer, der fortsat mangler at blive løst, når vi taler kvindekroppen og samfundet fokus herpå.

Herudover kan du glæde dig til taler fra anerkendte feministiske debattører, herunder Khatera Parwani, medstifter af Exitcirklen, der har sagt ja til at holde en tale på denne betydningsfulde dag.

Kom og oplev en autentisk oplæsning af essentielle dele af Handletankens manifest og skål med, når eventet afsluttes med lidt sødt til ganen og nogle bobler!

Navnene på vores dygtige paneldeltagere og feminister vil blive opdateret løbende under denne begivenhed, så stay tuned og spred lidt søster solidaritet og inviter alle du kender til vores komsammen og årsdag

På gensyn og rigtig god Kampdag

/Handletanken Ligefrem i samarbejde med Sorte Firkant

PROGRAM:
Kl.11:00 – Velkomst
Kl. 11:05 – Intro oplæg
Kl.11:15 – Samtalesalon ved Soma Mayel som moderator
Kl.12:00 – Q&A
Kl.12:15 – Fejring af årsdag med taler:
12:15: Tale af et medlem af Handletanken
12.25 Khaterah Parwani
12.35 Sofie Carsten Nielsen
Kl. 12:45 – Farvel og tak

Vi anbefaler, at vi følges ad til 8.marts demoen, der vil finde sted efter vores event.

tid

(Søndag) 11:00 - 13:00

Sted

Sorte Firkant

Blågårdsgade 29 A-E

X