MN logo rgb web 300x77

november, 2020

Dette er en tilbagevendende event

04nov8:309:30KirkeYoga

Detaljer

Arrangørinfo:

****Opdatering omkring KirkeYoga og Covid-19 ****
Du skal nu tilmelde dig til KirkeYoga og FyraftensYoga, så vi har mulighed for at kontrollere hvem der deltager, og lettere kan opspore ved smittetilfælde – link til tilmelding her: https://forms.churchdesk.com/f/pNTHWpFNzQ
Kom helst i god tid – er du ikke dukket op 8.20, tillader vi os at give din plads til en anden.
Mundbind
Alle skal bære mundbind eller visir, når de træder ind ad kirkedøren, og ind til de sidder på deres plads. Har du glemt et mundbind, kan du spørge personalet, som har ekstra de kan udlevere.
****
KirkeYoga i Brorsons Kirke er et tilbud om en blid, men dynamisk yoga, der afslutter med en guidet afspænding. Instruktøren lægger vægt på at skabe et rum, hvor du kan komme som hele dig og igennem yogaens gamle visdom forene det kropslige og det spirituelle og give slip på hverdagens tumult for en stund. KirkeYoga foregår under Brorson Kirkens høje hvælvinger, hvor der er plads til tro, tvivl og eftertanke.
Det kræver ingen forudsætninger at deltage i KirkeYoga, der plads til dig uanset hvad du tror og hvilken krop du kommer med.
KirkeYoga kræver ingen tilmelding, men der er begrænsede pladser så kom i god tid.
PRAKTISK INFO:
– Der er et begrænset antal pladser for at sikre nærvær og opmærksomhed til den enkelte deltager.
– KirkeYoga foregår i kirken hver onsdag morgen kl. 08.30-09.30, og udvalgte torsdage kl. 16.30-17.30. Vi starter til tiden og låser døren, så kom 5-10 minutter før, så du lige når at ankomme til rummet og indstille dig på KirkeYoga inden vi går i gang.
– Vi har yogamåtter og tæpper så ifør dig blot løst, behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.
Vær opmærksom på, at deltagelse i KirkeYoga sker på eget ansvar og efter egen vurdering af helbredsmæssig tilstand. Du bør altid informere underviseren om skader, smerter, graviditet eller andre relevante forhold, der kan have indvirkning på din yogapraksis.

tid

(Onsdag) 8:30 - 9:30

Sted

Brorsons Kirke

Rantzausgade 49

X