MN logo rgb web 300x77

februar, 2020

26feb16:0018:00KLUB LOGIK: Kemien ud af byggeriet- er det vejen til reel bæredygtighed?

Detaljer

Arrangørinfo:

Hvor meget kemi bliver der brugt i byggeriet? Hvad ved vi om de kemikalier der bruges mest? Hvilken regulering findes af farlige indholdsstoffer som udgør en fare for mennesker eller natur? Hvad bruger man kemi til og kan det undværes? Hvilken rolle spiller kemikalieforbruget i byggeriets klimapåvirkning?

I vores daglige virke som bygningshåndværkere oplever vi at brugen af kemikalier, både i selve byggeprocesserne, men også i fremstillingen af byggematerialer, er støt stigende. Ved vi nok i dag til at kunne træffe bæredygtige beslutninger om hvordan vi bør bygge? Ville en udfasning af størstedelen af kemikalierne være en genvej til mere klimavenligt byggeri, fordi det måske ville tvinge os til at bygge på andre måder, med andre materialer?

Vi har inviteret Martha Lewis, Head of Materials hos Henning Larsen Architects A/S, Anna-Mette Monnelly, Bæredygtighedschef i NCC og Lisa Elfström, CEO i SundaHus, baseret i Linköping, Sverige. De har alle tre en stor viden på området som de vil dele sammen med deres anbefalinger til fremtidens klimavenlige byggeri.
(OBS: dele af arrangementet foregår på engelsk)

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig via Billetto

tid

(Onsdag) 16:00 - 18:00

Sted

Logik & Co.

Ryesgade 23

X