MN logo rgb web 300x77

marts, 2019

21mar16:0018:00Kommer robotterne snart? Oplæg og debat i Klub Logik

Detaljer

Arrangørinfo:

Som bygningshåndværkere vil vi gerne prøve at sætte os ind i hvad fremtiden indenfor byggeriet kommer til at byde på. Udsigten til robotter og en øget grad af digitalisering og automatisering skræmmer nogle, men hvad vil det reelt betyde for vores arbejde i fremtiden? Hvilke løsninger er på vej? Hvad kan vi gøre i dag for at være på forkant med udviklingen? Hvornår kommer effektiviseringen?

Vi har inviteret to oplægsholdere; Rolf Büchmann-Slorup, direktør i HD Lab, som udvikler teknologi til byggebranchen og Steffen Nielsen Österberg, medstifter af Lolle & Nielsen Inventions, som opfinder værktøj og hjælpemidler til byggebranchen. De vil begge give os hver deres bud på hvad vi som håndværkere kan forvente forbedringer i vores arbejdsmiljø, men også pege på områder hvor vi ikke må sove i timen, hvis vi vil forblive konkurrencedygtige.

Vi byder på kaffe, vand og øl og mulighed for at snakke videre bagefter. Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig via Billetto, ikke kun på Facebook, så vi ved hvor meget kaffe vi skal brygge.

tid

(Torsdag) 16:00 - 18:00

Sted

Logik & Co.

Ryesgade 23

X