MN logo rgb web 300x77

september, 2019

28sep13:0016:30Landsdækkende Almen Modstand aktionsdag - KBH

Detaljer

Arrangørinfo:

lmen Modstands landsdækkende aktionsdag markeres i København med en fejring og derfor styrkelse af solidariteten mellem beboerne i Mjølnerparken og Tingbjerg, der er under kraftigt angreb som følge af “ghettopakken”.

PROGRAM:
kl. 13.00 – 14.00: Vi starter i Mimersparken, lige ved siden af Mjølnerparken. Der vil være taler, musik og støtte til beboerne, der nægter at lade sig tvangsflytte.

kl. 14.30: Vi kører sammen i bus og cykelkaravane til Tingbjerg.

kl.15.00: Ankomst i Tingbjerg (hjørnet af Ruten/Langhusvej). I Tingbjerg vil der være flere taler, kaffe og kage og beskyttende menneskekæde om de nedrivningstruede rækkehuse.

16.00: Efter programmet i Tingbjerg kører bussen tilbage til Mjølnerparken.

——————-
Mere info om taler, indslag og aktiviteter for børn og voksne her på eventet følger.

————————–
Baggrund:
Mjølnerparken trues af et frasalg af halvdelen af bebyggelsen som følge af “ghettopakken”. Hvornår opsigelserne starter ved vi ikke med sikkerhed. Men vi ved, at mange beboere vil blive i deres hjem og fortsætte kampen mod udsmidninger og mod at rive Mjølnerparken midt over ved at privatisere blok 2 og blok 3.

I Tingbjerg er der 42 handikapvenlige rækkehuse på Langhusvej, der skal rives ned, samtidigt med at store arealer i resten af Tingbjerg fortsat skal benyttes til privat byggeri som følge af “ghettopakken”.

Almen Modstand organiserer beboerne i kampen mod tvangsflytninger og angreb på Almene boligområder i hele landet.
På aktionsdagen d. 28. september opfordrer vi alle til at dukke op og vise, at vi står skulder ved skulder i forsvaret for den enkeltes hjem og almennyttige boliger i hele landet.

tid

(Lørdag) 13:00 - 16:30

Sted

Mjølnerparken

Mjølnerparken

X