MN logo rgb web 300x77

maj, 2021

14maj20:0022:00Late Verlane // RUST Sleeps Around

Detaljer

Arrangørinfo:

RUST Sleeps Around er tilbage. RUST er igen rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.
Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.
LATE VERLANE
Late Verlane er svenske Viktor Perssons alterego, der med base i København skaber alternativ og blåøjet pop. Late Verlane har den skarpe, androgyne stemme som det helt store omdrejningspunkt.
Med kun en delt sang på Soundcloud havde Persson allerede fanget opmærksomheden hos det australske pladeselskab, Future Classics (Flume, SOPHIE).
Samarbejdet kastede i 2019 bl.a. Poolside af sig – en indieperle med aner tilbage til de klaverballader, som man fik serveret dem i 70’erne af en vis Elton John. Med et hypnotisk klaverloop som begyndelse bygger Late Verlane igennem hele sangen ovenpå med et forvrænget tæppe af synthesizers, elektrisk guitar og hans særegne vokal.
Elementer der alle bidrager til lyden af et fascinerende stykke popmusik.
På den energiske Roll Like A Dummy udfoldes hans androgyne vokal yderligere, og vækker tanker om en ung Billy Corgan, nu over et catchy synthriff – og også her hører man Perssons kvaliteter som sangskriver. Den unge svensker er da også co-writer/vokalist på Molina’s virale hit ‘Hey Kids’, der har over 11 millioner streams på Spotify.
Late Verlane har med kun 2 udgivne sange allerede spillet på Heartland Festival og SPOT Festival – og i 2020 skulle han så have stået på Roskildes Rising Stage. Som plaster på såret udgav han i efteråret sin seneste single, Speedfight, der med rolige indietoner til vækker associationer til den canadiske indiehelt, Westerman.
I foråret 2021 udkommer Late Verlane med sin debut-EP via Future Classic og i maj kan du til RUST Sleeps Around høre ham debutere sine nye sange live på LiteraturHaus.
Køb billetter her: https://billetto.dk/…/late-verlane-rust-sleeps…/select
————————————–
• Venue: LiteraturHaus
• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30
• Billetter: 75 kr.
• Aldersgrænse: 18 år

tid

(Fredag) 20:00 - 22:00

Sted

LiteraturHaus

Møllegade 7

X