MN logo rgb web 300x77

august, 2020

Dette er en tilbagevendende event

02aug10:3015:00Loppemarked i Blågårdsgade

Detaljer

Arrangørinfo:

Nu er det igen tid til loppemarked i vores dejlige gade, og vi har fået alle tilladelser til det i orden! Vi skal naturligvis alle følge regeringens generelle Corona retningslinjer med 1 meters afstand i mellem folk og hver bod skal have en håndsprit til rådighed. Pas på med at “klumpe” jer/os for meget sammen – vi skal prøve at holde et flow i gaden. Hjælp hinanden med at holde den gode stil,så vi kan fortsætte med nogen sikre markedsdage hen over sensommeren.

Her kan du se hvordan du deltager med din egen bod:

Obs Obs Obs:
Bodhavere kan ikke tilmelde sig via facebook. Kun pr email.

PRAKTISK INFO

● Tilmelding til at have en bod sker KUN PR EMAIL til blaahandel@outlook.com senest 48 timer før markedet. Skriv navn, adresse og tlf nummer og datoer på din ansøgning, så vi ved hvor du kommer fra. Kun tilmeldte boder må deltage, dette er et lovkrav fra Erhvervsstyrelsen og politiet. Folk der bare vil besøge markedet og ikke have en stand, skal naturligvis bare dukke op.
● Deltagelse er GRATIS.
● Opsætning af bod må ikke ske før kl. 8.30 af hensyn til gadens beboere.
● Loppeboderne er til at private sælger genbrug/hjemmelavet og IKKE til fødevarer og nye ting.
● Vi ønsker at støtte de lokale erhverv, derfor er det ikke tilladt at stille op med salg i professionelt øjemed.
● Sørg for selv for at have borde/stativer/parasol m.m. med til boden.
● Du kan opstille din bod foran de ejendomme hvor der ikke er en udendørs opstilling eller hvor forretningen på adressen ikke selv skal bruge det tilhørende område. SPØRG ALTID FØRST!
● Standstørrelse er ikke fastlagt. Men det er vigtigt at ca. 80 cm af fortovet holdes frit tilgængeligt til fodgængere og der SKAL være plads til udrykningskøretøjer i kørebanen.
● Du kan også opstille din bod på Blågårds Plads ved grusområdet, men selve bassinet på Blågårds Plads bliver ikke inddraget i dagen da der også skal være plads til dem der vil spille bold kan komme til.
● Du rydder selv op, fjerner affald og materialer fra din bod når dagen slutter- senest kl 17.00 skal alt være væk.
● Loppeboderne er fortrinsvis til beboere i Blågårdsgade + de tilstødende gader, beboere fra andre dele af Nørrebro er også velkomne til at lave bod hvor der er er ledig plads- typisk på Pladsen og i Korsgade enden.
● Hvis ovenstående retningslinjer ikke overholdes, forbeholder vi os retten til at bortvise.
● Hjælp os med at skabe opmærksomhed om loppemarkederne og del gerne på: Facebook: allekenderblaagaardsgade og instagram: @blaagaardsgade.

Alle henvendelser sendes på mail til blaahandel@outlook.com.

tid

(Søndag) 10:30 - 15:00

Sted

Blågårdsgade

Blågårdsgade

X