MN logo rgb web 300x77

november, 2021

29nov18:0021:00LUSK på KBH+

Detaljer

Arrangørinfo:

LUSK rundt på KBH+
________________
KBH+ er et sted for dig. Her findes et kulturmiljø, som du selv er med til at forme. Vi bruger kreativitet, visuel kunst, teater, bevægelse, håndværk, mad og musik som platform for at finde ud af hvem vi er og hvad vi kan. Huset har særligt fokus på unge mellem 18-30 år – dog er alle velkomne!
Mandag d. 29. november 2021 fra 18-21 åbner KBH+ dørene op og giver dig en unik mulighed for at luske rundt i lokalerne og på den eksotiske KTK-grund. Oplev hvordan grundens historie smelter sammen med dagligdagens fortællinger og fremtidens drømme i vores symbiose af en audiowalk. Lokalerne bliver åbnet for alle og gennem en lydfortælling på din smartphone, bliver du guidet rundt og introduceret til de forskellige steder og deres potentialer. En oplagt mulighed for at snuse til, hvad stedet og dets faciliteter kan! Måske du finder et nyt hellested, der fordrer kreativitet og læring? Eller loyalt fællesskab, hvor dine kompetencer kan skinne stærkt?
Hvis kulden får ram på dig i løbet af aftenen, serverer vi varm saft, the og kaffe, og så tænder vi ild i bålfadene, hvor der bliver mulighed for at riste skumfiduser.

tid

(Mandag) 18:00 - 21:00

Sted

KBH+

Emblasgade 175

X