MN logo rgb web 300x77

november, 2020

05nov(nov 5)12:0030(nov 30)22:00Månedens kunst - 'No.Title 1.': Fotos fra Nørrebro

Detaljer

Arrangørinfo:

Fotoudstilling af Anette Papodopolos, også kendt som Instagram-profilen @noerrebrosecret.

Hun skriver selv om sine billeder:

Da jeg for et par år siden valgte at flytte til Nørrebro, blev jeg mødt med blandede reaktioner som: Er det nu gennemtænkt? er det nu klogt? et balladeområde, med vold osv.osv.osv!!!
Jeg var ligeglad og flyttede til bydelen, som jeg glædede mig til at opleve og blive en del af. På baggrund af nævnte kommentarer opstod ideen til mine fotos. Jeg ville udforske mit nye “farlige” område, som jeg var glad for at være flyttet til. Gennem kameraets objektiv ville jeg illustrere, at Nørrebro er meget andet, nemlig et spændende, farverigt og skønt område i København.
Udstyret med kamera og min naturlige nysgerrighed blev jeg forført rundt i bydelen. Fra søerne via Assistens Kirkegård til charmerende gamle industribygninger og værksteder fra en svunden tid. Gennem gader og stræder, hvor smukke bygninger stolte står, med fantastiske dekorerede gavle, glemte uspolerede baggårde og grønne oaser, hvor kaniner, høns, geder og blomster lever. Et smut til Bolsjefabrikken og tilbage langs Skaterparken og Den Røde Plads til Nørrebro Stations stolte bygning.
Nørrebro tog mig med storm og bød mig velkommen.
Vil du også tages med storm, inviteres du indenfor på Blågårds Apotek, hvor fotoudstillingen opholder sig i november.

tid

5 (Torsdag) 12:00 - 30 (Mandag) 22:00

Sted

Blågårds Apotek

Blågårds Plads 2

X