MN logo rgb web 300x77

december, 2020

01dec17:0018:00Magisk juletræstænding på Blågårds Plads

Detaljer

Arrangørinfo:

Selvfølgelig skal vi have et stort juletræ på Blågårds Plads – og selvfølgelig bliver det også jul i år! Vi kan bare ikke mødes og synge sammen om træet, som vi plejer, når det tændes d. 1. december.
Men så gør vi da bare noget andet – vi opfordrer nemlig alle børn og barnlige sjæle til at hjælpe med at tænde træet med nissemagi – hjemmefra.
Det foregår sådan her:
1. HENT EN JULEPOSE PÅ BLÅGÅRDENS BIBLIOTEK
Fra den 23. november kan alle børn hente en gratis julepose på Blågårdens Bibliotek. I posen er der klippeklistre-udstyr, så man kan lave sin egen juletræspynt til at hænge på træet, når man har lyst. Posen indeholder også et julehygge-kit, som skal i brug 1. december.
2. TÆND TRÆET HJEMMEFRA MED NISSEMAGI OG FÆLLESSANG
Den 1. december kl. 17 synger vi i fællesskab ”På loftet sidder nissen” – hjemme i stuerne eller ud ad vinduet. I kan følge med her i eventet – vi livestreamer fra Blågårds Plads, hvor koret Ørevox synger for i vilden sky. Efter fællessangen fremsiger vi alle sammen et magisk nissevers og puster hemmeligt juletryllestøv afsted. Verset og tryllestøvet findes i poserne, der selvfølgelig også indeholder juleknas og julelys, så julehyggen kan sprede sig i de små hjem.
Når træet er tændt, giver Ørevox en lille korkoncert, som også kan nydes hjemmefra. Og næste gang I går forbi pladsen, kan I se, at magien har virket – træet stråler smukt!
Vi håber, I har lyst til at være med til denne alternative juletræstænding, så vi kan starte december med en hyggelig, fælles julebegivenhed i kvarteret – dog uden at mødes.
❤
Med ønsket om en magisk december,
Blågården – Blågårdens Bibliotek, Kulturhuset Støberiet, Kapelvej 44 og Korsgadehallen

tid

(Tirsdag) 17:00 - 18:00

Sted

Blågårds Plads

Blågårds Plads 6A

X