MN logo rgb web 300x77

maj, 2021

14maj(maj 14)16:0016(maj 16)21:00MAN CAVE // 48 Timer Festival

Detaljer

Arrangørinfo:

Kom glad når Støberiet åbner dørene for kunstudstillingen MAN CAVE, en del af 48 TIMER Festival på Nørrebro! Til ferniseringen d. 14/5 fra kl. 16 til kl. 21 vil Blågårdsgades egen Under Træet Bar komme og ryste lækre drinks, og Nørrebro-lokale Proton Records vil sørge for solid musik på pladsen udenfor.
Hvordan forholder vi os til den moderne manderolle? Hvad indeholder kønsbetegnelsen, og hvordan udtrykker man sit køn som mand? Hvilke dele af kønsidentiteten er lystbetonet, og hvilke er udtryk for normer og internaliseret tradition?
Henry The Rabbit, Lasse Osv og Lasse Teit Andersen udstiller hver især værker, der taler ind i en manderolle, der rummer mere end den tavse, stoiske skovhugger og den smart-i-en-fart slipsedreng; en manderolle der giver plads til skrøbeligheden og følelserne. De tre kunstnere er alle meget ekspressive, men er udtryks- og mediemæssigt stadig vidt forskellige. Street-art inspirationen, linoleumstrykket og mere klassisk maleri er alle komponenter af de udstillede værker, og lige så stort som spændet i medier, ser vi en stor variation i graden af impulsivitet og langsommelig proces; i værkerne finder man både den intuitivt placerede graffiti-streg, den fordybelsesprægede trykmetode og den tilfældigt drivende maling. Uanset graden af fordybelse og langsommelighed i værkernes tilblivelsesproces, er værkernes fællestræk strålende farver og markante kompositioner, der går fra det klippefaste og symmetriske til det dynamiske og asymmetriske. Så glæd dig til en farverig, varieret udstilling, der ikke er bange for de store penselstrøg!
Til ferniseringen d. 14/5 vil Under Træet Bar stå klar med øl og byens bedste drinks i Støberiets dejlige plads ved Korsgade. Under Træet har sammensat en menu til lejligheden:
ØL:
Pilsner, 25 kr.
Kronenbourg Blache, 40 kr.
DRINKS:
Gin og tonic med limoncello
Aperol Spritz
Capirinha
1 drink for 75 kr., 2 ens for 130 kr.
Find Under Træet Bar på Facebook: “Under Træet Bar”,

https://www.facebook.com/Under-Tr%C3%A6et-121393962702393
Til ferniseringen vil der også være lækker musik fra Proton Records, en Nørrebro-baseret gruppe, der kuraterer og fremmer uafhængig, fremadsynet undergrundsmusik – primært elektronisk musik. Proton Records er også et booking agentur, og de har samarbejdet med mange festivaler heriblandt Copenhagen Jazz Festival, Berlins CMT festival, Distortion og mange flere. Find dem på deres hjemmeside, Instagram og Facebook:
http://www.pr-t-n.org/, @proton_records, “Proton Records”:

https://www.facebook.com/protonrecordscph
Udstillingens koncept er udviklet i samarbejde med Josefine Hoeg Banke (@obiwancanolli). Udstillingen er kurateret af Markus Juul Kongstad (@kongstadkuratering).
Dette event er en del af 48 TIMER FESTIVAL, og du kan se det fulde program i hovedbegivenheden 48 TIMER Festival 2021. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, Tuborgfondet og Nordea-fonden og er et samarbejde mellem foreningen af Blågårds Plads, Blågården, Union, Osramhuset og Nørrebrohallen. Se mere på www.48timerfestival.dk.

tid

14 (Fredag) 16:00 - 16 (Søndag) 21:00

Sted

Støberiet

Blågårds Plads 3

X