MN logo rgb web 300x77

marts, 2019

09mar(mar 9)12:0010(mar 10)1:00Jubilæumsfestival // NOAH fylder 50 // NOAHs 50-års jubilæumsfest

Detaljer

Arrangørinfo:

Kom til fejring af NOAHs 50-års jubilæum i Folkets Hus.

Klokken 12 slår vi dørene op for en eftermiddag med aktiviteter, optog og reception. Der kan købes suppe til frokost og resten af eftermiddagen har Folkets Cafe åbent.

Ungdom NOAH laver skattejagt for de mindste, der vil ruste dem til dyrenes optog med ansigtsmaling, kampråb, visioner og sange. Samtidig er der skilteworkshop, hvor man kan skrive sit eget budskab til politikerne og tage med i optoget. NOAH-aktivister står klar til at lave en brainstorm og kreativ sparring, og derudover har vi masser af materialer. Så kom forbi og vær med – alle er velkomne, og man behøver ikke medbringe andet end sig selv!

Klokken 14 triller NOAHs ark af sted fra Folkets Hus, og vi går ad Nørrebrogade og Fredensborggade til Israels Plads, hvor der bliver holdt en tale.

Kl. 16 afholdes bogreception for udgivelsen af Miljøbevægelsens rødder.

NOAH aktivister inviteres til jubilæumsfest med middag fra kl. 17:30 i Folkets hus. Vær opmærksom på, at tilmelding er påkrævet til denne del af jubilæumsdagen. Fra kl. 21 er der live musik og dj-set med NOAH-aktivisterne bag Tung Frugt, Sarah og Anna. Festen slutter kl. 01.

tid

9 (Lørdag) 12:00 - 10 (Søndag) 1:00

Sted

Folkets Hus

Stengade 50, København

X