MN logo rgb web 300x77

april, 2019

22apr16:0017:30Påske-Byvandring - Nørrebro med Luffe

Detaljer

Arrangørinfo:

Gadens Stemmer arrangerer byvandringer i København med gadens folk: hjemløse, misbrugere, kriminelle, skæve eksistener, socialt udsatte – kært barn har mange navne, og Gadens Stemmer er mange forskellige slags skæbner. Alle guider har rejst sig fra ufattelige prøvelser og formidler deres livshistorie i kvarterer, som har haft en særlig betydning for dem.

Luffe har været hjemløs og misbruger i en årrække. Nu er han kommet på ret køl igen og går byvandringer med Gadens Stemmer. Her kan han bruge sin ekspertviden om livet på gaden og holde sin sti ren – det er meningsfuldt arbejde for Luffe. Og det er uforglemmelige oplevelser for deltagerne på hans ture. Kom med!

Billetter koster 120 kr. og skal købes via linket “ledige billetter” her på begivenhden.
Guiden får halvdelen af billetindtægterne.

Læs mere om Gadens Stemmers arbejde for at skabe meningsfuld beskæftigelse for socialt udsatte på vores hjemmeside: http://www.gadensstemmer.dk/ .
Du kan også booke private ture på en dato, som passer dig – vi går byvandringer med alt fra skoleklasser til virksomheder på firmaudflugt. Skriv en mail til booking@gadensstemmer.dk med en forespørgsel på dato og tidspunkt, og så finder vi ud af det.

tid

(Mandag) 16:00 - 17:30

Sted

DSB/7-Eleven

Nørrebro Station

X