MN logo rgb web 300x77

august, 2019

21aug17:0020:00Politisk Folkekøkken - Hvordan bliver du en bæredygtig forbruger?

Detaljer

Arrangørinfo:

Der er mange veje til et bæredygtigt forbrug. Uanset hvilken vej, du følger, støder du før eller siden på dilemmaer eller udfordringer. Den gode vilje til trods, så er det stadig svært at finde rundt i, hvad der er rigtig og forkert i den strøm af informationer, vi dagligt bombarderes med.

Du kan være sikker på én ting: Du er ikke alene. Om at synes, at det er svært at finde ud af, om det er bedst at vælge økologi fra Sydeuropa, eller lokalt fra Danmark? Om det er ok at købe grøntsager pakket ind i plastik, hvis bare det sorteres rigtigt? Om non-forbrug er det eneste, der kan redde planeten, og om du er en skurk, hvis du flyver?

Kom og snak med om bæredygtige dilemmaer og mød nogle af de ildsjæle, der i årevis har drevet virksomhed ud fra præmissen om, at produktion og produkter ikke må skade mennesker eller miljø. Hør om deres rejse, mærk deres passion og bliv glad over, at INGEN er perfekte. Vi er rigtig mange, der gør det, så godt vi kan – og du er helt sikkert én af dem.

Program
17.00 Debat
18.30 Økologisk, vegetarisk middag 50 kr.
20.00 Tak for i aften

Politisk folkekøkken er et socialt samlingspunkt, hvor vi stiller de vigtige spørgsmål til den verden vi lever i og samles i gode samtaler over økologisk og vegetarisk mad til en 50’er.

Politisk folkekøkken bliver arrangeret af Mellemfolkeligt Samvirke og Globalhagen Kitchen og er støttet af Nørrebro Lokaludvalg

tid

(Onsdag) 17:00 - 20:00

Sted

Mellemfolkeligt Samvirke

Fælledvej 12, København

X