MN logo rgb web 300x77

november, 2019

29nov18:0020:30Premiere på 'Et Juleeventyr' på Nørrebro Teater (løber frem til 4. januar)

Detaljer

Arrangørinfo:

Kom i solid julestemning med Charles Dickens’ elskede klassiker. en magisk og eventyrlig julefortælling med Mette Horn i hovedrollen som Scrooge.

Scrooge er en mavesur gammel gnier, der hader jul. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd. Som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

ET JULEEVENTYR er en af Charles Dickens’ mest elskede klassikere. Nu i en ny fortryllende version med Mette Horn i den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge. En magisk, morsom og rørende historie om fællesskab og kærlighed, og om at det aldrig er for sent at blive et godt menneske.

Fra 7 år.

Medvirkende: Mette Horn, Asta Kamma August, Jesper Groth, Andreas Jebro, Lila Nobel

Manuskript: Patrick Barlow baseret på Charles Dickens’ roman “A Christmas Carol”
Instruktion:Viktor Tjerneld
Scenografi: Franciska Zahle

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Helsingborg Stadsteater.

Udvalgte forestillinger tekstes på dansk for personer med nedsat hørelse i samarbejde med Oticon, Oticon Fonden, Otto Bruuns Fond og Spar Nord Fonden.

tid

(Fredag) 18:00 - 20:30

Sted

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3, 2200 København

X