MN logo rgb web 300x77

oktober, 2019

14okt(okt 14)10:0017(okt 17)21:00RAPOLITICS: MADE BY GIRLS

Detaljer

Arrangørinfo:

år du og drømmer om at prøve musikken af? Måske gemmer der sig en rapper i dig? Eller en producer? RAPOLITICS giver dig muligheden for at prøve det af – HELT GRATIS!

RAPOLITICS tilbyder dig og dine veninder 4 dages workshop i efterårsferien fra den 14. oktober til og med den 17., hvor I får hjælp til at lære at producere og indspille jeres egen sang/rap i et professionelt studie.

Til workshoppen får I tips og tricks til alt fra mimik og performance på en scene fra den anmelderroste rapper Lucy Love samt undervisning og hjælp til produktion af beats, tekst, flow og indspilning af Beats by Girlz Denmark, DJ’en KCL MUSIC og RAPOLITICS’ rapcoaches Iris Poparic, Tina Mweni og Filuka i et rart og hyggeligt miljø kun for piger, ikke-binære og transpersoner mellem 15-18 år!

Projektet er støttet af Roskilde Festival & Nørrebro Lokaludvalg!

PROGRAM:

Dag 1
Henvender sig til produktion af beats.

Beats By Girlz, som underviser piger, ikke-binære og transpersoner i musikproduktion hjælper jer med producering af egne beats.

Dag 2 & 3: Henvender sig til færdiggørelse af sang!

Du vil få hjælp til tekst, flow, indspilning af sang samt performance af sang!

Rapolitics’ rapundervisere Iris Poparic, Tina Mweni og Filuka hjælper jer med rim, tekst og flow. Når teksterne og flowet sidder som det skal, vil DJ og producer KCL MUSIC og hjælper med at indspille jeres sang/rap.

Efterfølgende vil der være et oplæg om performance og mimik på scenen af den anmelderroste rapper Lucy Love, så I er klar til at stå på scenen, når I skal optræde med jeres sange til den afsluttende showcase på Underwerket!

Mandag-tirsdag kl. 10-15
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 16-21

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

tid

14 (Mandag) 10:00 - 17 (Torsdag) 21:00

Sted

RAPOLITICS

Emblasgade 175

X