MN logo rgb web 300x77

oktober, 2020

23okt12:0016:00AFLYST! Sæbekassebiler og liv i gaden

Detaljer

Arrangørinfo:

Muhabet inviterer til festlig oprydning. Kom forbi Bragesgade og oplev sæbekasseløb, livemusik, kulturmøde, deltag i oprydningen, udvid dit netværk og mød din nabo.

På dagen vil du opleve meget mere end oprydning . Vi ønsker at få folket på gaden; private, kommunale og erhvervsdrivende, til en dag fyldt med musik, mangfoldighed, sæbekassebiler (ja, du læste rigtigt!!), hjemmelavet affaldssortering, varme drikke og meget mere. Det er bæredygtigt, socialøkonomisk og non-profit.

Vi er 4 sprudlende pædagogstuderende fra Københavns Professionshøjskole , der sammen med Muhabet ønsker at gøre noget godt for, og sammen med, borgerne i Bragesgade. Muhabet er et socialt værested, der danner en tryg ramme for udsatte borgere, primært med flygtningebaggrund.

Stedet fungerer som et frirum fra den daglige ensomhed,og fra de traumer man har oplevet – her kan gæsterne altid få et varmt måltid, en kop te og et smil – Men vigtigst af alt, her kan man altid finde fællesskab.

Vi ønsker gennem vores event at skabe social værdi for gæsterne i Muhabet ved, at de møder deres medborgere i lokalmiljøet. Vi vil skabe grobund for en kultur på Bragesgade,hvor den enkelte borger hilser og viser samfundssind, og ikke mindst tager medejerskab for gaden og dens udseende.

Eventet arrangeres af Muhabet i samarbejde med studerende fra Københavns Professionshøjskole og støttes af aktører og sponsorer i lokalmiljøet omkring Bragesgade på Nørrebro. Disse inkluderer Silvan, Flügger farver, Nørrebrohallen, Idrætsprojektet, Siam m.fl., som alle har gjort det muligt at udføre eventet.

Praktisk info

Eventet vil foregå på Bragesgade på Nørrebro, d. 23/10, klokken 12-16 .

Eventet vil blive afholdt i overensstemmelse med de gældende corona restriktioner. Der vil således være håndsprit, mundbind og handsker tilgængeligt.

Ved interesse for deltagelse, bedes du/i henvende dig/jer til nedenstående mail, for at vi kan sørge for at overholde et evt. forsamlingsforbud på dagens dato:

Paed185147@kp.dk

Mere information om Muhabet og kontaktinformation kan findes på hjemmesiden www.muhabet.dk og på facebook på www.facebook.com/Værestedet-Muhabet .

tid

(Fredag) 12:00 - 16:00

Sted

Bragesgade

Bragesgade

X