MN logo rgb web 300x77

april, 2019

19apr19:0021:00Silent Dinner x Brorsons Kirke // Langfredag

Detaljer

Arrangørinfo:

Langfredag er dagen, hvor vi mindes Jesu død på korset. I mange kirker holdes der meditative gudstjenester, hvor beretningerne om den sidste dag i Jesu liv læses op. Offentlige institutioner flager på halv, og mange steder ryddes alteret for lys og anden dekoration. I Brorsons Kirke er kirkens farverige graffiti-altertavle lukket fra Skærtorsdag aften til Påskedag. Denne ene dag på året fjernes kirkens discokugle. Langfredag er sorgens og dødens dag. En dag der stiller flere spørgsmål, end den giver svar. En dag hvor tvivl og fortvivlelse råder. Fra korset råbte Jesus: “Min Gud min Gud hvorfor har du forladt mig?”

Ham, der selv viste kærlighed og tilgivelse, bliver på Langfredag afvist af mennesker og dør en smertefuld død på korset. Det var datidens mest ydmygende henrettelsesform der benyttedes til hårde kriminelle. I kristendommen er korset blevet et symbol på Guds selvopofrende kærlighed til os. Det tomme kors peger hen på påske morgens budskab om opstandelse og håb på at kærlighed er stærkere end had og at livet sejrer over døden.

I denne anledning inviterer Silent Dinner og Brorsons Kirke på lydløs samtale over en lækker middag i mødet med et andet menneske.

Så kom som du er og afprøv dine sanser og kommunikationsevner over en lydløs middag på Langfredag i Brorsons Kirke.

Takket være Brorsons Kirke er arrangementet gratis. Du skal dog huske at “købe” en gratis billet via linket. Der er et begrænset antal billetter.

Vi glæder os til dele en aften i stilheden og nærværets tegn med dig.

 

Tilmelding her

tid

(Fredag) 19:00 - 21:00

Sted

Brorsons Kirke

Rantzausgade 49

X