MN logo rgb web 300x77

november, 2019

28nov17:3021:00SPIR event #4 - suppe, fællesskab og gode idéer

Detaljer

Arrangørinfo:

i gentager succesen og afholder endnu et SPIR event. Denne gang rykker vi til Nørrebro – nærmere bestemt Lygten Station!

Kom med og bliv inspireret af seje ildsjæle, spis lækker mad, brug din stemme til at hjælpe et godt projekt videre og mød nye mennesker i gode rammer! Vi hylder dem, der går foran og skaber sociale, kulturelle og grønne forandringer – store som små.

For en foreslået minimumsdonation på 50 kr. får du adgang til eventet, en stemmeseddel og en skål lækker vegansk suppe med brød.

Program:
17:30 Dørene åbner. Drikkevarer kan købes i baren.
18:00 Dørene lukker og vi byder velkommen. Fire initiativtagere præsenterer deres gode idé på 4 minutter efterfulgt af 4 spørgsmål fra salen
19:00 Spisning og tid til at stemme. Baren er åben!
20:00 Aftenens vinder-projekt annonceres og modtager aftenens donationer. Herefter snak og afrunding
21:00 Aftenen slutter

Du bestemmer selv, hvad du vil donere for at komme med, og alle donationer går direkte til det projekt, der får flest stemmer. Dette er muligt, fordi SPIR er støttet af Tuborgfondet, der dækker alle omkostninger til at afholde eventet.

Link til billetsalg her

SPIR event #4 bidrager til at sætte fokus på grønt iværksætteri gennem Global Entrepreneurship Week.

Hvis du har en god idé til et socialt, grønt eller kulturelt projekt, så kan du ansøge om at præsentere din idé til eventet! Klik ind på vores hjemmeside www.spirkbh.dk for at læse mere.

Vi glæder os til at se dig!

tid

(Torsdag) 17:30 - 21:00

Sted

Lygten Station

Lygten 2

X