MN logo rgb web 300x77

marts, 2019

25mar19:0020:45The Other Munch / CPH:DOX

Detaljer

Arrangørinfo:

I denne dokumentar følger forfatteren Karl Ove Knausgård i selskab med instruktøren Joachim Trier i maleren Edvard Munchs fodspor.

Nørrebro Bibliotek viser film i forbindelse med CPH:DOX festivalen.

I 2017 blev den anmelderroste forfatter Karl Ove Knausgård bedt om at gæste-kuratere en Edvard Munch-udstilling på Munchmuseet i Oslo. Den medrivende dokumentar The Other Munch følger Knausgård, mens han i selskab med instruktør Joachim Trier besøger steder, der har haft stor betydning for den priste norske malers liv, for at søge indsigt i hans fantasi og visioner.
Knausgårds analyse af Munch viser sig at være højst uortodoks, og Trier forsøger at drage paralleller mellem Munch på den ene side og Knausgårds egne litterære projekter på den anden, hvilket resulterer i et dobbeltportræt af to af Norges mest indflydelsesrige kunstnere.

Efter filmen viser vi live transmission fra Den Sorte Diamant af en samtale med Karl Ove Knausgård og filmens to instruktører, Joachim og Emil Trier, hvor de snakker om Knausgårds oplevelser med rollen som kurator og hans forhold til Edvard Munch.

Moderator: Helle Solvang.

tid

(Mandag) 19:00 - 20:45

Sted

Nørrebro Bibliotek

Nørrebrogade 208

X