MN logo rgb web 300x77

maj, 2021

16maj12:0015:00Udlån i Menneskebibliotekets Læsehave // 48 timer festival

Detaljer

Arrangørinfo:

Søndag d. 16. maj kl 12.00-15.00 holder Menneskebibliotekets Læsehave åbent. Det betyder, at du i dette tidsrum kan komme forbi og låne en menneskebog til en samtale om fordomme og mangfoldighed.
Konceptet er enkelt. Du møder op ved biblioteksskranken, hvor du modtager vejledning fra vores bibliotekarer omkring de emner, som vi har til rådighed for udlån. Når du har valgt hvilken menneskebog, du vil snakke med, kan I sætte jer i læsehaven og have en åben samtale, hvor alle spørgsmål om emnet er velkomne.
Vi glæder os til at se dig til en spændende og hyggelig eftermiddag!
Dette event er en del af 48 TIMER FESTIVAL, og du kan se det fulde program i hovedbegivenheden 48
TIMER Festival 2021. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, Tuborgfondet og Nordea-fonden
og er et samarbejde mellem foreningen af Blågårds Plads, Blågården, Union, Osramhuset og
Nørrebrohallen. Se mere på www.48timerfestival.dk
Menneskebiblioteket følger retningslinjerne for udendørs kulturaktiviteteter. Derudover er vores Læsehave indrettet så vi kan efterleve myndighedernes anvisninger i forhold til afstand for at mindske spredningen af Covid-19.
——
Om Menneskebiblioteket:
I ordets egentlige forstand er Menneskebiblioteket et bibliotek af mennesker. I stedet for bøger udlånes mennesker til personlige samtaler. Udgangspunktet for konceptet er, at vi alle har godt af at få udfordret vores fordomme og det vi går og tror, vi ved om andre. Derfor skaber biblioteket trygge rammer for samtaler, hvor udfordrende emner kan drøftes åbent og uden fordømmelse. Menneskebøgerne har direkte eller indirekte været udsat for fordomme og diskrimination på grund af deres livsstil, beskæftigelse, sociale status, religiøse overbevisning, seksualitet, etniske oprindelse eller lignende.
I Menneskebiblioteket byder vi alle spørgsmål velkomne, og vores frivillige menneskebøger engagerer sig i at dele deres personlige oplevelser og erfaringer

tid

(Søndag) 12:00 - 15:00

X